Thursday, September 21, 2017

Pemadam api kereta


Pemadam api untuk kereta ini perlu ada dalam seiap kereta.

1 kereta 1 pemadam api mini/ pemadam api kereta

sekiranya berlaku kecelakaan, jadi pemadam api ini boleh digunakana terus dan penggunaannya adalah sangat mudah.

cabut klip berwarna merah dan halakan ke arah api.

lihat video untuk cara yang lebih jelas.









harga retail dan borong untuk pemadam api kereta

1 pc : RM 129 (free pos sem)
50 pc : RM 79 (free postage)
100 pc : RM 40 (free postage)

order?
whatsapp 9012-343 0706

Wednesday, September 20, 2017

Borong perfume kereta

Perfume kereta yang feminin untuk kereta wanita.

Bauan yang menarik. boleh pilih bauan yang diminati.

perfume kereta ini untuk jualan borong boleh juga beli per pc











ada klip di bahagian belaang untuk melekatkan car perfume holder di aircond.

1 pc : RM 55 (free postage)
50 pc : RM 35 (free postage)
200 pc : RM 22 (free postage)

berminat, whatsapp 012-343 0706

Tuesday, September 19, 2017

Borong Pefume Kereta

Perfume kereta atau car perfume yang boleh dilekatkan pada aircond kereta.

cara yang guna yang mudah.

1. buka bahagian pewangi dan masukkan bauan perfume yang anda suka

2. tutup atau pasang penutup casing perfume, dan lekatkan pada aircond kereta.

terdapat pelbagai design yang sangat comel untuk jualan borong.











round car standard 3.6cmX thick 1.5cm

1 pc : RM 55 (free postage)
50 pc : RM 35 (free postage)
200 pc : RM 25 (free postage)

order whatsapp 012-343 0706


Saturday, September 9, 2017

borong highwaist slimming pants

Kenapa mesti pakai highwaist slimming pants ni?

kalau saya sendiri suka pakai sebab nak kecikkan punggung. maklumla anak ramai ni punggung pun melebar macam kembang semangkuk.

nak kecikkan tu memang kena disiplin makan dan proses untuk grip balik tulang punggung yang dah melebar tu ke bentuk asal bukan senang tapi tak mustahil.

oleh itu sila dapatkan highwaist slimming pants ni, share la dengan adik beradik / kawan ofis untuk beli borong berjemaah. sorang 3 helai, kalau 10 orang dah ada 30 helai. so boleh la dapat dengan harga borong. jimat banyak sangatla








terdapat 2 kolek si warna. iaitu hitam dan beige.

material pun sedap dipakai. spandex nylon.

stetchable dan mempunyai pengudaraan yang bagus. so takdekla berpeluh.


harga borong highwaist slimming pants

1 pc : RM 39 free postage

30 pc: RM 32/pc free postage
50 pc RM 30/pc  free postage
100 pc : RM 25/pc free postage

whatsapp 012-343 0706

korset slimming/ bengkung moden ala Sajat

Korset untuk slimming yang boleh dipakai oleh wanita yang inginkan bentuk badan yang cantik dan menawan.

untuk semua lapisan umur, remaja, wanita yang baru lepas bersalin atau yang sedang dalam proses menurunkan berat badan.

boleh dapatkan korset untuk slim ini dengan harga borong atau untuk belian runcit, boleh la bergaya dengan badan slim ala2 Sajat. hihihh

terdapat dalam 2 pilihan warna. beige dan hitam

dan juga aa 2 jenis, 3 holes dan 6 holes.

untuk size yang sesuai, sila refer pada carta size yang disediakan . Pastikan pilihan size yang betul untuk badan anda.















senarai harga borong korset slimming / bengkung moden\

6 holes
1 pc (XS- XXXL) : RM 99 *free postage
1 pc ( 4XL-5XL): RM 110 *free postage

20 pcs : RM 89 free postage
50 pcs RM 69 free postage
100 pcs: RM 59 free postage 

3 holes
1 pc (XS- XXXL) : RM 97 *free postage
1 pc ( 4XL-5XL): RM 107 *free postage

20 pcs : RM 87 free postage
50 pcs RM 67 free postage
100 pcs: RM 57 free postage 



order? whatsapp 012-343 0706




Friday, September 8, 2017

insert cloth diaper borong

mircofiber insert yang mempunyai 3 lapisan.
membolehkan penyerapan yang maksimum.

material : super fine fiber

ukuran 14 x 36 cm

masukkan insert ke poket cloth diaper








insert mudah dicuci. hanya basuh dengan sabun pakaian baby dan jemur direct cahaya matahari.

sebaiknya 1 CD, disediakan 2 insert. sekirang 1 belum kering, so ada 1 lagi sebagai back up. 

yang penting bayi sihat tanpa sebarang bahan kimia. 

harga borong adalah seperti dibawah

30 pc : RM 8/pc
50 pc : RM 6/pc
100 pc : RM 5/pc

preorder

tempahan/ pertanyaan boleh whatsapp 012-343 0706